Το Δίκτυο μας

Το πάθος μας δεν γνωρίζει σύνορα ούτε αποστάσεις.

Το Δίκτυο μας

Η DECON, μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία της, έχει αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών όπως επίσης και κατά τόπους υποκαταστήματα.


Με δομή ευέλικτη, μεθόδους και τρόπους λειτουργίας προσανατολισμένους στην υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από απόσταση, η εταιρεία μας είναι σε θέση να εργαστεί σε εργοτάξια οπουδήποτε στο κόσμο. Αυτό γίνεται εφικτό με μια ισχυρή βάση παραγωγής και project managers, σχεδιαστές, εργοδηγούς και τεχνίτες που είναι πάντα έτοιμοι για ταξίδια.
Σε όλη τη μακρόχρονη παρουσία μας στην αγορά, έχουμε ολοκληρώσει έργα στις παρακάτω χώρες:

 

Το 1999, η DECON ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στη Κορέα, όπου πραγματοποίησε ξυλουργικές εργασίες, σε συνεργασία με τα Ναυπηγεία SAMSUNG στα παρακάτω πλοία της MINOAN LINES : F/B "ARIADNE", "PROMETHEUS", "OKEANOS “. Από τότε, η εταιρεία μας διατηρεί ισχυρούς δεσμούς και στρατηγικές συνεργασίες εκεί.

Στη Μεγάλη Βρετανία, η εταιρεία μας ολοκλήρωσε έργα στην πόλη του Newcastle. Η Decon διατηρεί ακόμη εμπορικό αντιπρόσωπο.
Το 2001, η DECON άρχισε να δραστηριοποιείται στις πόλεις Seville και Cadiz. Η εταιρεία μας εγκαθίδρυσε ένα υποκατάστημα στην Ισπανία για να διευκολύνει την εκτέλεση των έργων εκεί, κερδίζοντας μεγάλη υποστήριξη, ενώ παράλληλα έγινε αναγνωρίσιμη στην τοπική αγορά.
Στη Γαλλία, η DECON δραστηριοποιείται στη περιοχή του Saint Nazaire και σε συνεργασία με το Ναυπηγείο Chantiers de l’ Atlantique (πρώην STX Shipyards / AKER YARDS), έχει ολοκληρώσει από το 2007 έργα για τις εταιρείες MSC & NCL: "MSC SPLENDIDA" - "MSC FANTASIA" - "MSC MAGNIFICA" - "NORWEGIAN EPIC“- " MSC DIVINA" - "MSC PREZIOSA". Στην πορεία των ετών, έχουμε αναλάβει έργα του ναυπηγείου Chantiers de l’ Atlantique , όπως για την σειρά WORLD CLASS και Vista της εταιρείας MSC, της σειράς Edge της εταιρείας RCCL Celebrity και της σειράς OASIS της RCCL. Η εταιρεία μας διατηρεί υποκατάστημα στη Γαλλία από το 2007.
Το 2007, η DECON κατασκεύασε το εσωτερικό του πλοίου M/Y AMANTE στην πόλη Αarhus. Η εταιρεία μας διατηρεί υποκατάστημα και εμπορικό αντιπρόσωπο στην Δανία.
Το μυθικό yacht "CHRISTINA O’", του Αριστοτέλη Ωνάση, ανακατασκευάστηκε ολοκληρωτικά το 2000 από την DECON σε Ναυπηγείο στη RIJEKA. Από το 2007 μεχρι το 2008, η εταιρεία μας ολοκλήρωσε τα σκάφη ARTEMIS, ATHENA και ARETOUSA στην πόλη του Split. Πρόσφατα , στο ναυπηγείο Brodosplit , ολοκληρώσαμε επιτυχώς το M/V HONDIUS, ένα Polar Class 6 expedition πλοίο για την Oceanwide Expeditions. Η εταιρεία μας διατηρεί υποκατάστημα και εμπορικό αντιπρόσωπο στην Κροατία.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Πορτογαλία, στην περιοχή Viana do Castelo, από το 2000 και έχει πάρει μέρος σε διάφορες κατασκευές και ανακατασκευές, όπως στα: LOBO MARINHO, DOURO AZUL, HEAVYLIFTS, DOURO SPIRIT. Το 2001 η εταιρεία ίδρυσε υποκατάστημα με την ονομασία " DECON SUCURSAL" .